De Staffordschool Pernis

Nieuws:

07-09-2020 :Helaas is er geen ruimte meer in de gehoorzaamheidslessen met uitzondering van de puppy klasse.

Beste cursisten,

Yes, we mogen weer gaan trainen. Vanaf zondag 17 mei zullen de trainingen weer beginnen. Maar…………. het Corona virus is nog niet weg en daarom gelden er de volgende maatregelen:

1: Zoals jullie gehoord hebben tijdens de persconferentie, mag de kantine pas weer open op 1 september. Deze zal dan ook gesloten blijven voor eten en drinken. Wel mogen ,voor mensen die meerdere lessen volgen, de honden in de kantine worden gezet maar wel met minimaal 1,5 meter tussen de benches. Ook zal er gelegenheid zijn om het toilet te gebruiken. Wel willen we vragen om na het gebruik van het toilet even goed schoon te maken. ( wij zorgen ervoor dat er spullen klaar staan).
2: Wanneer je ziek bent, griepverschijnselen hebt, hoest, niest, hoofdpijn of gewoon niet in orde bent, blijf dan thuis en kom pas weer trainen als je helemaal bent opgeknapt.
3: Kom alleen naar de training, neem geen familie of vrienden mee die willen komen kijken. Nog steeds willen we zo min mogelijk mensen op de vereniging hebben. Voor mensen die geen rijbewijs hebben, is er een uitzondering. Degene die rijdt, mag wel even wachten tijdens de les, maar zorg ervoor dat er voldoende afstand is tussen de andere cursisten/ trainers en vrijwilligers.
4: Ga direct na de training naar huis, blijf niet te lang hangen.
5: Neem je eigen training spullen mee, dus leen geen apporteer blokken, lange lijnen speeltjes of voertjes van iemand anders.
6: Alleen je eigen hond aanraken en vasthouden, niet iemand anders zijn of haar hond.
7: Raak zo min mogelijk alles aan, was je handen regelmatig.

En.... we houden overal minimaal 1.5 meter afstand van elkaar.

Vanaf 15 september gaan de trainingen weer beginnen.

Afglopen weekend is Christiaan met Demi 1e in de junior klasse geworden op de Benelux Winner 2019 (Groningen)

Hiermee hebben ze ook een ticket voor de Crufts 2020 in handen.

Van Harte gefeliciteerd.

��1st Juniorclass with a excellent ��

���� BENELUX JEUGD WINSTER 2019 ����
�� CRUFTS QUALIFICATION 2020 ��

Verslag/uitslagen wedstrijd 9 februari 2019

Promotie-rondje Vin 2 februari 2019

Verslag/uitslagen wedstrijd 2+3 februari 2019

Nieuwjaars wandeling 6 januari 2019 (zie foto's)

Verslag laatse wedstrijd 2018 Hoogerheide

16 december 2018 laatste training. we starten weer op 6 januari 2019 met de nieuwjaars wandeling en en de nieuwjaars borrel(onder voorbehoud i.v.m. het weer) De lessen starten 13 januari 2019.

Reactie raad van beheer op kamerbrief over hoogrisico honden

verslag agility wedstrijd 10-11-2018

Aanscherpen parkeren sportpark